Едрогабаритни части

Едрогабаритни части за Алфа РомеоЕдрогабаритни части за Алфа Ромео Едрогабаритни части за АудиЕдрогабаритни части за Ауди
Едрогабаритни части за БМВЕдрогабаритни части за БМВ Едрогабаритни части за ШевролетЕдрогабаритни части за Шевролет
Едрогабаритни части за СитроенЕдрогабаритни части за Ситроен Едрогабаритни части за ФиатЕдрогабаритни части за Фиат
Едрогабаритни части за ФордЕдрогабаритни части за Форд Едрогабаритни части за ХондаЕдрогабаритни части за Хонда
Едрогабаритни части за ХюндайЕдрогабаритни части за Хюндай Едрогабаритни части за ИнфинитиЕдрогабаритни части за Инфинити
Едрогабаритни части за КиаЕдрогабаритни части за Киа Едрогабаритни части за Ленд РовърЕдрогабаритни части за Ленд Ровър
Едрогабаритни части за ЛексусЕдрогабаритни части за Лексус Едрогабаритни части за МаздаЕдрогабаритни части за Мазда
Едрогабаритни части за МерцедесЕдрогабаритни части за Мерцедес Едрогабаритни части за МиниЕдрогабаритни части за Мини
Едрогабаритни части за МицубишиЕдрогабаритни части за Мицубиши Едрогабаритни части за НисанЕдрогабаритни части за Нисан
Едрогабаритни части за ОпелЕдрогабаритни части за Опел Едрогабаритни части за ПежоЕдрогабаритни части за Пежо
Едрогабаритни части за ПоршеЕдрогабаритни части за Порше Едрогабаритни части за РеноЕдрогабаритни части за Рено
Едрогабаритни части за СаабЕдрогабаритни части за Сааб Едрогабаритни части за СеатЕдрогабаритни части за Сеат
Едрогабаритни части за ШкодаЕдрогабаритни части за Шкода Едрогабаритни части за СангйонгЕдрогабаритни части за Сангйонг
Едрогабаритни части за СубаруЕдрогабаритни части за Субару Едрогабаритни части за СузукиЕдрогабаритни части за Сузуки
Едрогабаритни части за ТойотаЕдрогабаритни части за Тойота Едрогабаритни части за ВолвоЕдрогабаритни части за Волво
Едрогабаритни части за ФолксвагенЕдрогабаритни части за Фолксваген Едрогабаритни части за ДачияЕдрогабаритни части за Дачия

Какви резервни части за купето да изберете?

едрогабаритни части

Повечето собственици на автомобили по правило рано или късно се сблъскват с необходимостта от закупуване на едрогабаритни части за каросерията за колата си.Има няколко основни въпроса: кой производител на части за каросерия да изберете, къде е по-добре и по-евтино да закупите части на тялото в България?

В момента на пазара на авточасти има оригинални (по-скъпи) и неоригинални (по-евтини) едрогабаритни части за каросерия. Като правило се счита за оригинални резервни части, които се произвеждат по заводските линии на производители на автомобили и се доставят за сглобяване на нови автомобили. Ако по време на покупката изберете оригинални части по каросерията, тогава автоматично ставате собственик на резервни части, които са идентични с тези, които са монтирани на конвейера за нови автомобили.

В процеса на монтиране на оригинални части по каросерията на автомобила, като правило, не е необходимо да регулирате и прецизирате елементите. Оригиналните едрогабаритни части на каросерията се тестват на линията по време на производството, което показва високо качество и гаранция.

ЩЩо се отнася до неоригиналните части по каросерията, те обикновено се произвеждат под лиценз, издаден от производителя. Единствената разлика е, че върху опаковките на такива части на каросерията няма лого на автомобилния производител. Производителят, който издава лицензи за производство на неоригинални резервни части, обикновено внимателно следи за контрола на качеството на такива продукти. Неоригиналните едрогабаритни части често са много по-евтини.

Какви части се явяват едрогабаритни?

Обикновено частите по купето включват следните елементи от каросерията: предна броня, преден капак, фар, калник, врата, праг, арка (вежда), решетка, капак на багажника, стопове, мигач, халоген, странично огледало, панел преден, воден радиатор, перка охлаждане и др.

В момента се произвежда голям брой различни модели автомобили. Всеки производител на автомобили се опитва да се открои от тълпата и затова основният акцент при производството на автомобили е външността, с други думи външният вид. Далеч не е тайна, че времето, изразходвано за разработката и дизайна на едрогабаритните части, често може да се сравни с времето, изразходвано за разработване на базови и други оборудвания на автомобила.


Няма продукти в тази категория.