➡️ЗАПОЧНЕТЕ С ИЗБОРА НА ВАШИЯТ АВТОМОБИЛ

Улеснихме работата ви със сайта. Изберете желаното превозно средство и сайтът автоматично ще филтрира частите според вашия изборОнлайн магазин за Авточасти Next-Line. Каталог с цени.

All
Alfa Romeo
AUDI
BMW
CHEVROLET
CITROËN
Dacia
Daihatsu
FIAT
FORD
HONDA
HYUNDAI
IVECO
INFINITI
KIA
LAND ROVER
LEXUS
MAZDA
MERCEDES-BENZ
MG
MINI
MITSUBISHI
NISSAN
OPEL
PEUGEOT
PORSCHE
RENAULT
ROVER
SAAB
SEAT
SKODA
SMART
SSANGYONG
SUBARU
SUZUKI
TOYOTA
VOLVO
VW

Топ-марки производители на авточасти и други резервни части на изгодни цени!


Какви резервни части за купето да изберете?

едрогабаритни части

Повечето собственици на автомобили по правило рано или късно се сблъскват с необходимостта от закупуване на едрогабаритни части за каросерията за колата си.Има няколко основни въпроса: кой производител на части за каросерия да изберете, къде е по-добре и по-евтино да закупите части на тялото в България?

В момента на пазара на авточасти има оригинални (по-скъпи) и неоригинални (по-евтини) едрогабаритни части за каросерия. Като правило се счита за оригинални резервни части, които се произвеждат по заводските линии на производители на автомобили и се доставят за сглобяване на нови автомобили. Ако по време на покупката изберете оригинални части по каросерията, тогава автоматично ставате собственик на резервни части, които са идентични с тези, които са монтирани на конвейера за нови автомобили.

В процеса на монтиране на оригинални части по каросерията на автомобила, като правило, не е необходимо да регулирате и прецизирате елементите. Оригиналните едрогабаритни части на каросерията се тестват на линията по време на производството, което показва високо качество и гаранция.

ЩЩо се отнася до неоригиналните части по каросерията, те обикновено се произвеждат под лиценз, издаден от производителя. Единствената разлика е, че върху опаковките на такива части на каросерията няма лого на автомобилния производител. Производителят, който издава лицензи за производство на неоригинални резервни части, обикновено внимателно следи за контрола на качеството на такива продукти. Неоригиналните едрогабаритни части често са много по-евтини.

Какви части се явяват едрогабаритни?

Обикновено частите по купето включват следните елементи от каросерията: предна броня, преден капак, фар, калник, врата, праг, арка (вежда), решетка, капак на багажника, стопове, мигач, халоген, странично огледало, панел преден, воден радиатор, перка охлаждане и др.

В момента се произвежда голям брой различни модели автомобили. Всеки производител на автомобили се опитва да се открои от тълпата и затова основният акцент при производството на автомобили е външността, с други думи външният вид. Далеч не е тайна, че времето, изразходвано за разработката и дизайна на едрогабаритните части, често може да се сравни с времето, изразходвано за разработване на базови и други оборудвания на автомобила.

Всички авточасти на едно място! Онлайн магазин Next-Line

В динамичното и забързано ежедневие, което ни заобикаля всеки ден, все по-често и повече се налага методът на интернет пазаруването от дома и офиса. В световен мащаб, този стил на пазаруване отдавна се е наложил като масова практика. Това е така, защото клиентът има бърз и лесен достъп до базата данни, получавайки стоката до своята „ Врата ”. Така Вие пестите време, пари и нерви. За да Ви улесним максимално, създадохме онлайн магазин с приятен и опростен за ползване дизайн, а именно www.Next-Line.eu Пазарувайки авточасти за автомобили в онлайн магазин Next-Line Вие винаги се възползвате от най-добрите цени. Основната цел на нашата компания е да предложим на клиентите широка гама от резервни части и аксесоари, едрогабаритни части , тунинг части, масла и автохимия, която се актуализира постоянно, така че можете да поръчате всички необходими части на едно място. Ние постоянно разширяваме своя асортимент от резервни части както за автомобили, така добавяме части и за камиони, мотоциклети, ATV. Доставка на авточасти - Обмислената логистика, позволяваща да се достави поръчката на клиента в най-кратки срокове. Висококвалифицираният персонал ще ви помогне да изберете правилната част и ще направи всичко, за да сте доволни от нашите услуги. Всичко това в комплекс ни позволява да предложим на нашите клиенти най-ниските цени на авточасти от съществуващите днес.

Купи резервни части за автомобил онлайн

С помощта на интернет технологиите, клиентите на нашата компания имат възможност бързо и лесно да закупят правилния продукт. Купи авточасти за автомобилна нашия уеб-сайт отнема минимално количество време. За да закупи подходящия продукт, купувачът има възможност да търси по номер на част. Също така е налична изчерпателна информация за приложимостта на частите за определена марка и модел автомобил. Внимателният подбор на доставчици ще ви осигури достойно качество на закупените стоки. Ние предлагаме резервни части за автомобил и на дребно и на едро. Купувайте нови авточасти в България, използвайки нашия уебсайт, ще бъде изключително изгодно.